Probleme pentru "PlayStation Phone"? Xperia Play amânat În Anglia, În rețeaua O2, din cauza software-ului

1.366 ori
<b>Probleme pentru "PlayStation Phone"? Xperia Play amânat În Anglia, În rețeaua O2, din cauza software-ului</b>Fanii consolelor portabile Sony vor fi dezamăgiți să afle că "Playstation Phone" aka Xperia Play va suferi o amânare, cel puțin în Marea Britanie. în acest teritoriu, terminalul ar fi trebuit să debuteze pe 1 aprilie, dar iată că operatorul O2...

Fanii consolelor portabile Sony vor fi dezamăgiți să afle că "Playstation Phone" aka Xperia Play va suferi o amânare, cel puțin în Marea Britanie. în acest teritoriu, terminalul ar fi trebuit să debuteze pe 1 aprilie, dar iată că operatorul O2 UK amână lansarea, din cauza unor probleme de software.

Smartphone-ul a întâlnit niște probleme de soft, care au fost confirmate de către Stuart Hibberd, șeful echipei de teste de la O2. între timp, Xperia Play rămâne în continuare programat pentru lansare în data de 1 aprilie, cel puțin pentru restul operatorilor britanici. Vodafone și Orange se numără printre aceștia și așteptăm cu nerăbdare să vedem handsetul cu funcții de gaming și Android 2.3 și în țara noastră.

Avantajul celor de la O2 era faptul că versiunea de Xperia Play pe care ar fi pus-o în vânzare era de culoare albă, spre deosebire de oferta rivalilor. Se pare că mereu sunt probleme atunci când un terminal de culoare albă trebuie lansat, după cum s-a întâmplat și cu iPhone 4, dar în cazul său era vorba de probleme de producție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×