Procesoare 8 core Mediatek MT6592 disponibile În următoarele săptămâni

1.387 ori
<b>Procesoare 8 core Mediatek MT6592 disponibile În următoarele săptămâni</b>MediaTek e un nume familiar pentru noi, deoarece acest producător de chipuri se face remarcat prin prezența procesoarelor sale pe terminalele cu prețuri accesibile. Ei bine, acum MediaTek face trecerea la 8 core înaintea unor producători mari precum...

MediaTeke un nume familiar pentru noi, deoarece acest producător de chipuri se face remarcat prin prezența procesoarelor sale pe terminalele cu prețuri accesibile. Ei bine, acum MediaTek face trecerea la 8 core înaintea unor producători mari precum Qualcomm.

E drept că Samsung a trecut la 8 core cu Exynos 5 Octa sub forma unui setup dual quad core, dar asta e altă poveste. Surse din Taiwan afirmă că MediaTek va lansa noul procesor 8 core MT6592 până la finalul acestei luni. Zvonuri cu privire la un asemenea chipset apăruseră încă de anul trecut, deci nu pot să spun că sunt surprins.

MT6592 va include 8 unități Cortex A7 și avem de-a face aici cu un CPU bazat pe procesul de producție de 28 nm și cu o frecvență de până la 2 GHz. Primele teste au arătat că terminalele de test cu acest procesor ating un scor de 30.000 de puncte în AnTuTu, depășind astfel modelele cu CPU Samsung Exynos 5 Octa.

Producția de masă va debuta de abia în noiembrie, deci cu puțin noroc, poate că vara viitoare vom vedea o tabletă cu branding românesc și CPU 8 core. între timp așteptăm de Crăciun super telefoane chinezesti 8 core cu preț mic!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×