Chaos Rings review: un super RPG, un clasic pentru terminalele mobile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.034 ori
<b>Chaos Rings review: un super RPG, un clasic pentru terminalele mobile (Video)</b>Square Enix este o companie japoneză, faimoasă pentru RPG-urile pe care le produce, în frunte cu seria Final Fantasy. Square s-a implicat activ și în dezvoltarea seriei Chaos Rings, J-RPG-uri care au ajuns pe telefoane mobile și tablete. Chaos Rings...

Square Enix este o companie japoneză, faimoasă pentru RPG-urile pe care le produce, în frunte cu seria Final Fantasy. Square s-a implicat activ și în dezvoltarea seriei Chaos Rings, J-RPG-uri care au ajuns pe telefoane mobile și tablete. Chaos Rings este primul RPG din seria cu același nume, iar jocul a costat 14 lei la momentul achiziției sale, datorită unei reduceri de 50%.

Probabil prețul este 28 de lei acum că reducerea a luat sfârșit, iar dacă sunteți curioși cu privire la vechimea acestui joc, el a apărut în aprilie 2010 pe iOS, pentru că apoi să fie portat și pe Android. El este un clasic care trebuie neapărat jucat, dacă v-au plăcut titlurile Final Fantasy. Povestea e simplă: controlați unul din 4 grupuri de 2 personaje, care se trezesc din senin în Ark Arena, un loc unde trebuie să se lupte cu alte personaje și cu bestii pentru a obține nemurirea.

Jocul are secțiuni de dungeon crawling, iar bătăliile sunt turn-based și includ și magii, prezente sub numele de Genes. Având în vedere că putem juca 4 scenarii diferite în acest titlu, avem câteva zeci de ore de gameplay la dispoziție în Chaos Rings. Atacurile din bătălii se vor face fie în echipă, la dublu, fie câte un personaj pe rând. Veți putea achiziționa arme noi și armuri noi, bijuterii cu abilități speciale, iar acele Genes le veți obține după bătălii.

Sistemul e destul de complex și se bazează destul de mult și pe elementale. Astfel, un inamici de foc vă fi sensibil la atacuri cu gheață și un inamic de gheață va fi sensibil la atacul Cremate, de exemplu. Bătăliile vă vor aduce bani, cu care cumpărați arme și echipamente , iar jocul este presărat cu puzzle-uri destul de simple, care sunt obligatorii pentru a permite accesul în anumite zone.

Grafica arată destul de bine, mai ales în bătălii, iar soundtrack-ul sună foarte bine. îi acordăm jocului nota 9.5 din 10 și îl puteți descărca de aici (AppStore sau Play Store).

Puteți afla prețul tabletei iPad mini de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×