Procesorul Qualcomm Snapdragon, in actiune pe Toshiba TG01 (Video)

1.788 ori
<b>Procesorul Qualcomm Snapdragon, in actiune pe Toshiba TG01 (Video)</b>Din ciclul "ce ne-a scapat la Mobile World Congress 2009", descoperim un clip video de prezentare a lui Toshiba TG01, care pune in evidenta performanta procesorului sau Qualcomm Snapdragon. Existau deja numerosi viitori posesori de TG01 pe web care se...

Din ciclul "ce ne-a scapat la Mobile World Congress 2009", descoperim un clip video de prezentare a lui Toshiba TG01, care pune in evidenta performanta procesorului sau Qualcomm Snapdragon.

Existau deja numerosi viitori posesori de TG01 pe web care se declarau convinsi ca procesorul terminalului nu se va ridica la inaltimea asteptarilor lor. Le sugeram acestora sa arunce o privire la clipul de mai sus, in care 3 unitati TG01 demonstreaza suportul pentru animatii 3D si o super-interfata. Unul dintre handseturi ruleaza o animatie 3D, cu efecte gen iluminare si shading.

Un alt Toshiba TG01 foloseste interfata specifica terminalului, cea pe care o cunoastem deja, sub forma a 3 benzi verticale, care se rotesc si care isi dezvaluie functiile daca faceti scroll lateral cu ajutorul degetului. In cele din urma, facem cunostiinta cu o interfata incredibila, sub forma unei planete 3D, pe care o veti roti dupa pofta inimii. Pe aceasta descoperiti un arbore, spre exemplu, de care "atarna" clipurile video din memoria telefonuluii, toate acestea prezentate intr-o forma originala si foarte atractiva.

Cu un singur click veti da play unui clip video din aceasta sectiune, urmarindu-l apoi la rezolutii de invidiat.

Via: [Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×