Softurile mobile si tarifele serviciilor date, in atentia publicului CTIA 2009

1.093 ori
<b>Softurile mobile si tarifele serviciilor date, in atentia publicului CTIA 2009</b>Pentru prima oara in multi ani, atentia publicului si jurnalistilor care vor participa la showul CTIA 2009, ce debuteaza maine, va fi concentrata asupra abonamentelor tip date mai ieftine si asupra magazinelor mobile de software. In cazul acestor oferte,...

Pentru prima oara in multi ani, atentia publicului si jurnalistilor care vor participa la showul CTIA 2009, ce debuteaza maine, va fi concentrata asupra abonamentelor tip date mai ieftine si asupra magazinelor mobile de software.

In cazul acestor oferte, cativa dolari fac diferenta, fie ca e vorba de o aplicatie cu care va veti impresiona amicii sau de un joc pe telefon. Anii trecuti am fi vorbit exclusiv despre noi smartphone-uri la CTIA, dar acum criza isi spune cuvantul, iar utilizatorii sunt reticenti, cand vine vorba de inlocuirea telefonului cu unul nou, mai bun si mai scump.

Intre timp, vanzatorii de aplicatii prospera, modelul ideal de afacere fiind Apple App Store, care a inspirat nume mari, de la RIM (BlackBerry) la Microsoft sa creeze servicii similare. Operatorii de telefonie spera la randul lor ca pierderile suferite prin scaderea vanzarilor sa fie compensate de downloadurile contra cost, respectiv serviciile tip date, necesare pentru aceste downloaduri.

Va reamintim ca showul CTIA 2009 va avea loc intre 1 si 3 aprilie, in Las Vegas, cu o prezenta a publicului mai scazuta cu 15%, fata de cea de anul trecut. Printre momentele interesante ale showului se vor numara lansarea magazinului de aplicatii RIM (BlackBerry), discutii despre Microsoft Marketplace si o prezentare a lui Palm Pre, plus demo-uri ale unor noi telefoane.

Via: [Reuters.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×