Telefonul cu touchscreen Orange Vegas costa doar 69 de euro

5.098 ori
<b>Telefonul cu touchscreen Orange Vegas costa doar 69 de euro</b>Orange se pregateste sa lanseze un nou terminal ieftin cu ecran touch, modelul Vegas, un handset dual band GSM/GPRS dotat cu un display TFT de 2.4 inchi, cu o rezolutie QVGA. Pretul lui Orange Vegas este de doar 69 de euro, ceea ce inseamna ca acesta este...

Orange se pregateste sa lanseze un nou terminal ieftin cu ecran touch, modelul Vegas, un handset dual band GSM/GPRS dotat cu un display TFT de 2.4 inchi, cu o rezolutie QVGA.

Pretul lui Orange Vegas este de doar 69 de euro, ceea ce inseamna ca acesta este cel mai ieftin telefon cu ecran full touch din lume. Printre specificatiile sale se numara suportul Bluetooth, un MP3 player, radio FM, o camera de 1.3 megapixeli, memorie interna de 64 MB si slot pentru carduri microSD.

Bateria lui Vegas rezista pana la 3 ore in mod convorbire, 7 zile in standby, iar terminalul cantareste doar 84 de grame. Orange Vegas este deja disponibil pe site-ul oficial Orange UK, in varianta neagra sau roz, desi el nu poate fi achizitionat inca. Operatorul va vinde acest handset pe toate pietele sale europene, probabil si in Romania.

Sursa: [Unwiredview.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×