Procesorul Snapdragon 810 descoperit pe un terminal misterios cu 4 GB RAM, testat În AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.167 ori
<b>Procesorul Snapdragon 810 descoperit pe un terminal misterios cu 4 GB RAM, testat În AnTuTu</b>Se pare că un prototip misterios a făcut valuri pe web azi, atunci când a fost descoperit în AnTuTu, cu un nou procesor Snapdragon la purtător. E vorba despre Qualcomm Snapdragon 810 aka Snapdragon MSM8994, iar mai multe detalii aflați mai jos....

Se pare că un prototip misterios a făcut valuri pe web azi, atunci când a fost descoperit în AnTuTu, cu un nou procesor Snapdragon la purtător. E vorba despre Qualcomm Snapdragon 810 aka Snapdragon MSM8994, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Dacă sursa asiatică a acestei scăpări are dreptate, atunci acesta este un model de CPU 8 core, cu 4 core-uri Cortex A57 și 4 core-uri Cortex A53, tactate între 200 MHz și 940 MHz. Avem parte și de GPU Adreno 430, iar terminalul misterios integrează și un display de 6.2 inch, cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, plus 4 GB RAM și Android 4.4.2. Aparent există și o versiune de test cu Android L, ceea ce ne intrigă și mai mult.

Având în vedere diagonala mare, nu putem decât să ne gândim la producătorii care au atacat segmente de produs de acest gen. Ne gândim la Samsung și al lor Galaxy Mega, la Sony și la Xperia Z Ultra, dar și la Huawei și ZTE. Dacă ar fi să aleg unul, cred că Sony cu un Z Ultra 2 s-ar încadra aici, dar e cel mai probabil vorba doar despre un prototip de test pentru noul procesor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×