LG G3 e primul telefon din lume care vine cu tehnologia Qualcomm IZat de localizare la interior

Autor:  | Publicat în:  LG 1.026 ori
<b>LG G3 e primul telefon din lume care vine cu tehnologia Qualcomm IZat de localizare la interior</b>în cadrul unui parteneriat dintre LG și Qualcomm a fost anunțată în această săptămână o funcție nouă și interesantă a lui LG G3. Se pare că pentru început versiunea coreeană a handsetului va avea parte de tehnolgoia Qualcomm IZat, care...

în cadrul unui parteneriat dintre LG și Qualcomm a fost anunțată în această săptămână o funcție nouă și interesantă a lui LG G3. Se pare că pentru început versiunea coreeană a handsetului va avea parte de tehnolgoia Qualcomm IZat, care permite localizarea precisă în interiorul clădirilor.

Aceasta localizare este utilă mai ales la interiorul mallurilor sau altor clădiri comerciale de genul. IZat se bazează pe GPS și WiFi, dar și pe alți senzori aflați în interiorul telefonului. Va fi nevoie și de o aplicație specială, iar tehnologia permite utilizatorilor să se orienteze cu mai multă precizie în diferite clădiri, chiar și la etaje diferite. Deși teoretic IZat poate fi activat pe LG G3 oriunde în lume, doar utilizatorii din Coreea au și o aplicație dedicată.

E vorba despre Dawul Map, care include hărți cu peste 20 de malluri din Seoul. Aplicația e gratuită in Play Store și dacă vă uimește numărul de malluri din capitala Coreei de Sud, trebuie să ne gândim ca și noi avem destul de multe malluri în București, cel puțin jumătate de duzină și încă vreo 3 în construcție. Ar fi utilă o aplicație de genul și la noi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×