Producătorul japonez Freetel lansează smartphone-urile Katana 01, respectiv Katana 02; terminale ce rulează Windows 10 Mobile

1.107 ori
<b>Producătorul japonez Freetel lansează smartphone-urile Katana 01, respectiv Katana 02; terminale ce rulează Windows 10 Mobile</b>Pe la sf&acirc;rșitul lunii februarie, o companie OEM din Japonia anunța planurile de lansare a unui prim smartphone cu Windows, device aflat &icirc;n categoria mid-range de preț. Astăzi, Freetel a lansat nu unul, ci două terminale care vor rula...

Pe la sfârșitul lunii februarie, o companie OEM din Japonia anunța planurile de lansare a unui prim smartphone cu Windows, device aflat în categoria mid-range de preț. Astăzi, Freetel a lansat nu unul, ci două terminale care vor rula Windows 10 Mobile odată cu debutul comercial în magazine ce este programat pentru această vară.

Katana 01 este unul dintre aceste modele, un smartphone cu display IPS LCD de 4.5 inch (854 x 480 pixeli), procesor quad-core, o cameră foto secundară cu bliț dual și baterie de 1.700 mAh. Acest device va fi disponibil în 5 variante de culoare (mov, albastru, argintiu, negru, galben), la un preț de aproximativ 160$.

Katana 02

În al doilea rând îl avem pe Katana 02, un smartphone ceva mai dotat ce sosește cu display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core și baterie de 2.600 mAh. Din păcate restul specificațiilor nu au fost dezvăluite. Prețul său este de 240$.

Freetel Samurai Miyabi și Samurai Kiwami

De asemenea, Freetel a prezentat și alte două terminale ce rulează Android 5.0 Lollipop, mai precis modelul Samurai Miyabi și Samurai Kiwami. Primul dintre acestea adoptă un panou HD IPS de 5 inch, procesor quad-core, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, 4G LTE și cameră foto de 13 megapixeli. Ni se mai oferă o baterie de 2.200 mAh, Bluetooth 4.0 și WiFi. Freetel Samurai Miyabi va costa 160$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×