Mega înlocuitorul de PC HP Elite x3 primeşte prezentări oficiale detaliate: cel mai bine dotat smartphone Windows 10 Mobile

2.497 ori
<b>Mega înlocuitorul de PC HP Elite x3 primeşte prezentări oficiale detaliate: cel mai bine dotat smartphone Windows 10 Mobile</b>La Mobile World Congress 2016 am asistat și la debutul lui HP Elite X3 - cel mai bine pus la punct phablet Windows 10 Mobile de pe piață la ora actuală. Acest dispozitiv primește astăzi o serie de prezentări video oficiale detaliate, materiale din care

Cu ocazia lui Mobile World Congress 2016 am avut ocazia să vedem în acţiune telefonul HP Elite X3, cel mai bine dotat model Windows 10 Mobile, ce poate fi andocat în laptop şi conectat la sisteme dock cu suport Continuum. Azi el primeşte o serie de clipuri oficiale de prezentare, care îi scot în evidenţă funcţiile speciale.

Terminalul apărea prima oară pe radarul nostru sub numele de cod HP Falcon şi se remarca prin rezultate impresionante în AnTuTu. El aduce un ecran Quad HD AMOLED de 5.96 inch şi un procesor Snapdragon 820, dar şi 4 GB RAM. Nu vă vom plictisi cu prea multe dotări, ci remarcăm că vedete precum Terry Myerson de la Microsoft sau un șef de la Qualcomm au apărut în clipuri pentru a promova acest model.

În special funcţiile de productivitate sunt scoase în evidenţă, Observăm şi că smartphone-ul e foarte arătos, cu acel difuzor asimetric în zona inferioară, cu orificii ce se pierd într-un degrade spre dreapta. Spatele pare fabricat din material plastic soft touch şi panoul frontal pare să aibă muchii uşor curbate.

Acest model are multe alte avantaje, precum extra securizarea prin scanner de amprente şi scanner de iris. El rezistă şi la apă şi praf şi are o baterie generoasă de 4150 mAh, cu suport pentru încărcare Qi şi PMA. Terminalul a fost adus şi la Computex în Taipei în ultima săptămână, unde a fost expus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×