Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine dimineaţă; iată câteva detalii despre promoția ce ține 3 zile

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.881 ori
<b>Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine dimineaţă; iată câteva detalii despre promoția ce ține 3 zile</b>Printr-un newsletter tocmai primit &icirc;n inbox-ul nostru, aflăm că &icirc;ncep&acirc;nd de m&acirc;ine dimineață cei de la eMAG vor da startul unei noi campanii promoționale denumită Revoluția Prețurilor. Astfel, timp de 3 zile vom avea ocazia...

Printr-un newsletter tocmai primit în inbox-ul nostru, aflăm că începând de mâine dimineață cei de la eMAG vor da startul unei noi campanii promoționale denumită Revoluția Prețurilor. Astfel, timp de 3 zile vom avea ocazia să achiziționăm produse electronice ca și smartphone-uri sau tablete la prețuri speciale.

După cum putem vedea și în ghid-ul de mai jos, eMAG ne sugerează să intrăm în contul nostru încă de pe acum. În cazul în care nu aveți încă un cont pe eMAG, vă puteți crea unul de aici, site-ul oferind și posibilitatea de logare folosind rețeaua de socializare Facebook.

Revoluția Prețurilor eMAG începe mâine dimineaţă; iată câteva detalii despre promoția ce ține 3 zile

Personal, mă aștept ca eMAG să listeze tablete cu prețuri ce încep de la 99 lei, și telefoane dual-SIM cu prețuri speciale. De asemenea, am putea vedea și un preț bun pentru telefoanele momentului, ca și Samsung Galaxy S6, LG G4, sau Asus ZenFone 2. Pentru a prinde promoțiile vă recomandăm ca dimineața să aveți deschisă pagina emag.ro în browserul dvs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×