Lansarea lui Samsung Galaxy S10 live în această seară de la ora 21:00 (ora României)

2.766 ori
<b>Lansarea lui Samsung Galaxy S10 live în această seară de la ora 21:00 (ora României)</b>Ziua Z este aici, momentul în care are loc evenimentul Samsung Unpacked 2019 din San Francisco, acolo unde vor debuta oficial noile flagship-uri ale companiei sud-coreene și anume Galaxy S10, Galaxy S10e, respectiv Galaxy S10+

Ziua Z este aici, momentul în care are loc evenimentul Samsung Unpacked 2019 din San Francisco, acolo unde vor debuta oficial noile flagship-uri ale companiei sud-coreene și anume Galaxy S10, Galaxy S10e, respectiv Galaxy S10+. Pe lângă acestea sunt șanse mari să vedem la fața locului prezentat și smartphone-ul pliabil Galaxy Fold, cel pe care tocmai l-am văzut într-o serie de randări cu iz oficial. 

Revenind la ideea din spatele titlului, vă prezentăm în cazul de față modalitatea prin care puteți urmări live evenimentul din această seară, un streaming fiind pus la dispoziție de către Samsung chiar pe contul său oficial de YouTube. Aveți mai jos clipul cu pricina al cărui stream va începe de la ora 21:00 (ora României).

Pe lângă telefoanele mai sus menționate am putea vedea prezentate și alte dispozitive precum căștile wireless Galaxy Buds care se vehiculează că vor fi oferite cadou la precomanda unui S10, dar și ceasul inteligent Galaxy Watch Active. De asemenea, vor exista numeroase accesorii pentru noile handset-uri și chiar o baterie externă de 10000 mAh cu suport pentru încărcare wireless.

Ieri am aflat prețurile la care vor fi vândute modelele Galaxy S10 pe plan local și se așteaptă ca precomenzile să înceapă chiar de mâine, sau poate imediat după eveniment! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×