Vânzările de modele iPhone le-au adus celor de la Apple un profit operațional de 8.5 miliarde de dolari în trimestrul 3

719 ori
<b>Vânzările de modele iPhone le-au adus celor de la Apple un profit operațional de 8.5 miliarde de dolari în trimestrul 3</b>Cu toate că vânzările de iPhone au încetinit în ultima perioadă, Apple înregistrează în continuare un profit uriaș pe seama acestor terminale mobile comparativ cu celelalte companii de pe piață. Prin intermediul unui studiu recent dezvăluit de către

În ultima vreme au apărut și câteva zvonuri care sugerau faptul că vânzările de modele iPhone 7 au suferit o încetinire în ultima perioadă și asta pentru că produsul ar fi unul plictisitor ce nu aduce mari schimbări comparativ cu modelul de anul trecut. Deși vânzările au scăzut, compania din Cupertino înregistrează în continuare cele mai mari venituri operaționale obținute prin comercializarea de smartphone-uri pe piață.

Strategy Analytics

Prin intermediul unui raport recent dezvăluit de către Strategy Analytics, aflăm că în trimestrul 3, Apple a obținut venituri operaționale în segmentul smartphone de 8.5 miliarde de dolari. Întreaga industrie smartphone a înregistrat venituri operaționale de 9.4 miliarde de dolari, astfel că Apple a fost responsabilă pentru 91% din suma totală a profiturilor operaționale obținute la nivel global de către producătorii de smartphone-uri.

Tabelul de față ne prezintă și situația înregistrată de către alte companii din top. Huawei, Vivo, dar și Oppo sunt trei firme ce au obținut profituri operaționale de fix 200 milioane de dolari pe seama vânzării de smartphone-uri în trimestrul 3. După cum puteți vedea, Samsung nici măcar nu ajunge în acest tabel, compania fiind pusă în categoria Altele datorită cifrelor slabe înregistrate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×