Promotie fara fond pentru LG Vu in SUA

1.710 ori
<b>Promotie fara fond pentru LG Vu in SUA</b>Nu se cunoaste inca data de lansare a lui LG CU920 Vu, terminal dotat cu MediaFLO, care soseste cam in acelasi moment ca si "fratele sau mai mic", modelul CU915. Este totusi bizar faptul ca la magazinele AT&T din SUA exista numeroase materiale...

Nu se cunoaste inca data de lansare a lui LG CU920 Vu, terminal dotat cu MediaFLO, care soseste cam in acelasi moment ca si "fratele sau mai mic", modelul CU915. Este totusi bizar faptul ca la magazinele AT&T din SUA exista numeroase materiale promotionale care prezinta telefonul.

Engadgetmobile a depistat aceasta neconcordanta, amintind de cazul lui Sony Ericsson K850, a carui lansare a fost anulata, dupa ce materialele promotionale au fost deja livrate. Evident, astfel de probleme dauneaza grav imaginii unui producator de terminale, care va gasi cu greu un advertiser care sa il respecte, dupa o astfel de campanie inutila de reclame. Imaginati-va frustrarea fanilor brandului, asaltati vizual de postere cu LG Vu si aflati in imposibilitatea de a-l cumpara.

In ce priveste acest handset LG, el promite sa fie urmatorul Prada, calcand pe urmele telefonului hit, cel putin la capitolul design. Deja LG Vu intarziase, fiind anuntat pentru luna februarie, dar se pare ca lansarea a fost amanata din cauza unor probleme cu MediaFLO. Aceasta poveste aminteste de intarzierea lansarii lui iPhone in Romania, cu singura diferenta ca nu suntem asaltati cu teasere in toate reprezentantele Orange sau Vodafone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×