PS Vita OS vine pe smartphone-uri și tablete?!

1.260 ori
<b>PS Vita OS vine pe smartphone-uri și tablete?!</b>Sony considera că PS Vita OS este deja un succes, deși consola portabilă quad core nici nu s-a lansat bine în Europa și SUA, astfel încât ar putea porta OS-ul și pe telefoane și tablete. Indicii cu privire la această direcție ne vin de la Kazuo...

Sony considera că PS Vita OS este deja un succes, deși consola portabilă quad core nici nu s-a lansat bine în Europa și SUA, astfel încât ar putea porta OS-ul și pe telefoane și tablete. Indicii cu privire la această direcție ne vin de la Kazuo Hirai, care în curând va fi numit președinte și CEO Sony.

Kaz a fost citat de către site-ul japonez AV Watch, care l-a mentionat pe oficial spunând că Sony nu vrea ca utilizatorii să uite de Vita OS, ci sa o tina minte ca o platformă mobilă, nu doar de gaming. E posibil ca Vita OS să fie aplicat pe unele din viitoarele tablete și smartphone-uri Sony, o mutare care va semnala încă o dată tranzatia de la brandingul Sony Ericsson la Sony după achiziționarea acțiunilor Ericsson. Ni se recomandă să nu ne așteptam la o soluție concretă chiar acum, ci doar ne-a fost amintit faptul că platforma este construită cu posibilitatea de expansiune către alte medii hardware, în afară de consola.

Sony se uită în ograda proprie și vede că terminalele Android nu i-au adus cine știe ce succes, Sony Ericsson anunțând pierderi de 247 de milioane de euro pe anul fiscal 2011. și asta în ciuda faptului că achizițiile de terminale Xperia Android cu crescut cu 65% față de 2010. Imaginați-vă un viitor în care toate telefoanele și tabletele Sony vor oferi o experiență PlayStation unificata... Sună bine, nu-i așa?

Scurt demo:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×