HTC Sense 4.0 În imagini detaliate - iată cum arată interfața lui Android 4.0 pe HTC Endeavor

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.869 ori
<b>HTC Sense 4.0 În imagini detaliate - iată cum arată interfața lui Android 4.0 pe HTC Endeavor</b>HTC Endeavor este subiect de știri de zile bune deja, cea mai recentă ispravă a sa fiind scăparea pe web a RUU-ului său (ROM Update Utility), care a ajuns pe mâna dezvoltatorilor. Astăzi vedem extrase din acest RUU și câteva capturi de imagine...

HTC Endeavor este subiect de știri de zile bune deja, cea mai recentă ispravă a sa fiind scăparea pe web a RUU-ului său (ROM Update Utility), care a ajuns pe mâna dezvoltatorilor. Astăzi vedem extrase din acest RUU și câteva capturi de imagine care ne dezvăluie cum va arăta HTC Sense 4.0.

Interfața arata destul de bine și majoritatea capturilor puse la dispoziție se axează mai degrabă pe ecranul de blocare a telefonului. Observați și zona "dock" din partea inferioară a ecranului, care include un buton virtual pentru apelare, o opțiune pentru mesagerie, una pentru mailuri, una pentru aplicații și una pentru cameră. HTC Sense 4.0 va fi interfața companion pe telefoanele HTC cu Android Ice Cream Sandwich la bord, iar printre funcțiile sale se vor număra și posibilitatea de a stoca offline pagini web și de a viziona clipuri YouTube mai târziu ("Watch it Later").

în plus, mai primim odată cu acest upgrade de interfață și 50 GB de stocare Dropbox. Observați că acum interfața suporta și afișarea meniurilor, opțiunilor și aplicațiilor în format landscape, cu tab-uri în partea dreaptă. Se merge aici pe eliminarea aglomerații de itemuri de pe ecran, iar ca schimbări de design sliderele din Sense 4.0 vor fi acum gri, iar butoanele vor fi pătrate cu margini rotunjite și nu bulele din actualul Sense UI.

HTC Endeavor

HTC Endeavor - Sense 4.0

Sense 4.0


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×