Android 4.0 În acțiune pe Nokia N9 - avem și o filmare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.743 ori
<b>Android 4.0 În acțiune pe Nokia N9 - avem și o filmare (Video)</b>După cum știți deja săptămâna trecută Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost portat pe Nokia N9, faimosul terminal MeeGo care a vândut 600.000 de unități în ultimul trimestru al anului trecut. Acum avem și un clip hands on cu acest port, pe...

După cum știți deja săptămâna trecută Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost portat pe Nokia N9, faimosul terminal MeeGo care a vândut 600.000 de unități în ultimul trimestru al anului trecut. Acum avem și un clip hands on cu acest port, pe care îl puteți admira mai jos. Opera îi aparține lui Alexey Roslyakov, cel care a realizat portul.

Acum Nokia N9 este un terminal dual boot, iar prin apăsarea butonului de volum în timpul bootului nu mai rulează MeeGo, ci se face trecerea la Android 4.0.3. Există deocamdată unele probleme cu rularea lui Android 4.0 pe N9, cum ar fi faptul că indicatorul de baterie nu funcționează, cerând ca telefonul să fie conectat la priză de exemplu, deși handsetul este deja pus la încărcat. în plus, conectivitatea nu funcționează și nici OpenGL, deoarece soluțiile grafice de pe N9 nu sunt compatibile cu ICS.

Ni se promite și o versiune alpha pentru viitor și sper că se vor mai alătura hackeri inițiativei lui Alexey de a porta Android pe terminalul cu ecran de 3.9 inch. Rețineți că acest telefon a fost în topul preferințelor redactorilor Mobilissimo.ro și rămâne cel care a dat startul direcției de design de la Nokia, cea pe bază de carcasa de policarbonat cu marginile rotunjite. Să vedem ce poziție oficială va lua Nokia față de acest port, deși mă îndoiesc că îl vor oferi ca alternativă.

Preț Nokia N9 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×