Publicația New York Times realizează un profil al CEO-ului Apple, Tim Cook; planurile pentru iWatch ies la iveală

Autor:  | Publicat în:  Apple 702 ori
<b>Publicația New York Times realizează un profil al CEO-ului Apple, Tim Cook; planurile pentru iWatch ies la iveală</b>Recent, publicația New York Times a realizat un profil al lui Tim Cook, CEO-ul Apple, profil ce a scos la iveală și implicarea sa în companie și eforturile sale de a face din Apple un brand cu un succes și mai mare pe piață. Pe lângă aceste...

Recent, publicația New York Times a realizat un profil al lui Tim Cook, CEO-ul Apple, profil ce a scos la iveală și implicarea sa în companie și eforturile sale de a face din Apple un brand cu un succes și mai mare pe piață. Pe lângă aceste lucuri, au ieșit la iveală și unele informații cu privire la mult-vechiculatul iWatch.

S-ar părea că Tim Cook nu este atât de implicat în procesul de dezvoltare a acestui viitor device, în locul lui fiind delegat un alt personaj din conducere, și anume Jony Ive. Totuși, Tim va avea rolul de a inspecta dezvoltarea senzorului cardiac și modalitatea prin care acesta va îmbunătăți calitatea stării de sănătate a utilizatorului.

Din punct de vedere al lansării pe piață, potrivit unor angajați din cadrul companiei, acest ceas inteligent Apple va fi lansat în trimestrul 4 din acest an. De asemenea, lansările Apple nu se vor opri aici, fiind așteptate și două noi modele iPhone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×