Publicația New York Times realizează un profil al CEO-ului Apple, Tim Cook; planurile pentru iWatch ies la iveală

Autor:  | Publicat în:  Apple 695 ori
<b>Publicația New York Times realizează un profil al CEO-ului Apple, Tim Cook; planurile pentru iWatch ies la iveală</b>Recent, publicația New York Times a realizat un profil al lui Tim Cook, CEO-ul Apple, profil ce a scos la iveală și implicarea sa în companie și eforturile sale de a face din Apple un brand cu un succes și mai mare pe piață. Pe lângă aceste...

Recent, publicația New York Times a realizat un profil al lui Tim Cook, CEO-ul Apple, profil ce a scos la iveală și implicarea sa în companie și eforturile sale de a face din Apple un brand cu un succes și mai mare pe piață. Pe lângă aceste lucuri, au ieșit la iveală și unele informații cu privire la mult-vechiculatul iWatch.

S-ar părea că Tim Cook nu este atât de implicat în procesul de dezvoltare a acestui viitor device, în locul lui fiind delegat un alt personaj din conducere, și anume Jony Ive. Totuși, Tim va avea rolul de a inspecta dezvoltarea senzorului cardiac și modalitatea prin care acesta va îmbunătăți calitatea stării de sănătate a utilizatorului.

Din punct de vedere al lansării pe piață, potrivit unor angajați din cadrul companiei, acest ceas inteligent Apple va fi lansat în trimestrul 4 din acest an. De asemenea, lansările Apple nu se vor opri aici, fiind așteptate și două noi modele iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×