Publicitate prin Bluetooth cu ProXmedia

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.603 ori
<b>Publicitate prin Bluetooth cu ProXmedia</b>ProXmedia este o platforma de publicitate si marketing localizat, care poate transmite anunturi si continuturi publicitare prin intermediul Bluetooth. ProXmedia Romania va functiona colaborand cu numeroase firme locale, in special cele din centrul...

ProXmedia este o platforma de publicitate si marketing localizat, care poate transmite anunturi si continuturi publicitare prin intermediul Bluetooth.

ProXmedia Romania va functiona colaborand cu numeroase firme locale, in special cele din centrul oraselor, care vor putea transmite mesaje cu diverse oferte destinate publicului larg. Aceste oferte se vor prezenta sub forma unor mesaje multimedia si vor putea fi receptionate de telefoanele dotate cu Bluetooth. Daca un posesor de telefon mobil, care incorporeaza tehnologia Bluetooth trece la mai putin de 100 de metri de o locatie unde este folosita platforma ProXmedia, acea persoana va fi intrebata daca doreste sa primeasca o oferta speciala de la compania care trimite mesajul. Nu va va suprinde niciodata un astfel de continut publicitar, deoarece vor exista afisuri care va vor instiinta ca este posibil sa primiti oferte speciale prin intermediul unui Hot Spot Bluetooth.

Continuturile publicitare pot sosi sub forma de text, imagini, GIF-uri, MP3-uri, 3GP-uri, fisiere MP4 si multe alte formate. Dupa ce veti accepta (sau refuza) mesajul acesta nu va mai putea fi primit in aceeasi zi de catre dumnevoastra. La capitolul costuri acest serviciu devine si mai atractiv, in special datorita faptului ca e gratuit pentru utilizatorul de rand, dar si datorita numeroaselor gratuitati la pachetele de servicii destinate firmelor.

Acum veti putea organiza o campanie de marketing in doar 5 minute in centrul orasului ales de dumnevoastra la preturi reduse. Pentru mai multe informatii si detalii accesati site-ul www.proxmedia.ro si veti putea folosi noua platforma ProXmedia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×