Detalii despre HTC P3450 Elf

2.430 ori
<b>Detalii despre HTC P3450 Elf</b>Am vazut primele poze cu acest terminal la inceputul lunii mai, iar acum il putem analiza, datorita detaliilor primite de la Boy Genius Report. Iata cum arata HTC P3450 Elf, dupa ce tocmai a fost scos din cutie: Terminalul are un design placut privirii,...

Am vazut primele poze cu acest terminal la inceputul lunii mai, iar acum il putem analiza, datorita detaliilor primite de la Boy Genius Report. Iata cum arata HTC P3450 Elf, dupa ce tocmai a fost scos din cutie:

Terminalul are un design placut privirii, datorita colturilor rotunjite si putem sa observam din start un defect major: lipsa butoanelor destinate aplicatiilor de baza, care ar fi trebuit plasate frontal la orice HTC care se respecta. Elf include o camera de 2 megapixeli si dispune de quad-band EDGE, folosind un procesor OMAP850 la 201 MHZ. Nu este chiar unul dintre cele mai puternice procesoare, dar avand in vedere faptul ca avem de-a face cu un HTC mai ieftin decat restul seriei, ne declaram multumiti.

Elf ruleaza Windows Mobile 6 si in caz ca va intrebati, telefonul nu suporta 3G. Ne intoarcem la specificatiile tehnice ale terminalului, mentionand ca acesta are 64MB de RAM, 128MB de memorie flash si un ecran cu o rezolutie de 240x320 pixeli. Desi Elf este mai degraba un telefon destinat oamenilor de afaceri, functiile sale muzicale sunt de calitate, in special datorita speakere-lor care se aud perfect.

Nu avem inca detalii legate de pret sau o data de lansare a terminalului in Romania, deci ne vom multumi cu HTC-urile de pe piata autohtona pana la primirea acestui model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×