Puma Phone, disponibil acum in Europa

2.036 ori
<b>Puma Phone, disponibil acum in Europa</b>Prezentat la MWC 2010, telefonul Puma fabricat de Sagem este acum disponibil in oferta catorva operatori de telefonie mobila din Europa. Spre exemplu, PosteMobile, operator italian care foloseste reteaua Vodafone, vinde Puma Phone la pretul de 299 de...

Prezentat la MWC 2010, telefonul Puma fabricat de Sagem este acum disponibil in oferta catorva operatori de telefonie mobila din Europa. Spre exemplu, PosteMobile, operator italian care foloseste reteaua Vodafone, vinde Puma Phone la pretul de 299 de euro.

Handsetul pentru sportivi vine cu o promotie atractiva, permitand clientilor sa castige pana la 500 de euro, convertiti in trafic de date pe telefon. Sagem Puma Phone este un terminal de  mici dimensiuni, dotat cu un touchscree QVGA de 2.8 inchi, GPS, conectivitate HSDPA, pedometru si o camera de 3.2 megapixeli.

El vine si cu aplicatii sport si un panou solar in partea din spate, utilizat pentru incarcarea cu ajutorul energiei solare. Aparent va exista si un Puma Phone 2, bazat pe Android si care va sosi pe piata in 2011. Pe cand si un Puma Phone in Romania?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×