Un nou telefon Android cu receptie de programe TV analog, prezentat la Computex 2010

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.819 ori
<b>Un nou telefon Android cu receptie de programe TV analog, prezentat la Computex 2010</b>Un astfel de handset este mina de aur pe durata Campionatului Mondial de fotbal din acest an: un telefon Android care sa receptioneze posturi TV analog. Este vorba despre modelul Innocomm Shark, un smartphone 3.5G prezentat in imaginea urmatoare. &nbsp;...

Un astfel de handset este mina de aur pe durata Campionatului Mondial de fotbal din acest an: un telefon Android care sa receptioneze posturi TV analog. Este vorba despre modelul Innocomm Shark, un smartphone 3.5G prezentat in imaginea urmatoare.

Dezvoltat de catre Innocomm in colaborare cu Telegent Systems, terminalul vine cu o camera de 8 megapixeli, un display WVGS touch de 3.2 inchi, WiFi si functie de inregistrare live TV. Telegent este un provider de semnal TV analog pentru smartphone-uri, serviciu inutil in SUA si in unele tari europene, unde televiziunea analogica nu mai exista.

Totusi, in Asia aceste servicii sunt destul de populare, iar Telegent poate capta semnalele direct din transmisiunile NTSC sau PAL, oferind aceleasi canale TV ca si pe un televizor normal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×