Vezi rezultatele Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud pe telefon si socializeaza folosind solutia Visual Fan

1.657 ori
<b>Vezi rezultatele Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud pe telefon si socializeaza folosind solutia Visual Fan</b>Visual Fan, firma brasoveana celebra pentru producerea telefoanelor sub brandul Allview a incheiat un parteneriat cu ATES Networks din Franta, oferind in premiera europeana un serviciu de socializare pe seama Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de...

Visual Fan, firma brasoveana celebra pentru producerea telefoanelor sub brandul Allview a incheiat un parteneriat cu ATES Networks din Franta, oferind in premiera europeana un serviciu de socializare pe seama Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Visual Fan a realizat o solutie software care permite atat vizualizarea rezultatelor meciurilor, cat si socializarea  utilizatorilor.

Pe numele sau "Invite me! World Cup 2010", aplicatia este destinata telefoanelor mobile si este disponibila si in limba romana. Software-ul va permite si sa planificati vizionarea meciurilor preferate impreuna cu prietenii si sa creati un spatiu de discutii si de impartasire a opiniilor in legatura cu aceasta competitie.

Aplicatia functioneaza foarte simplu: veti crea o invitatie pentru meciurile Cupei Mondiale, alegand meciul dintr-o lista si apoi veti invita prietenii sa vizioneze meciul impreuna sau veti deschide un spatiu de socializare pe aceasta tema. Prietenii dumneavoastra vor primi un SMS cu detaliile invitatiei, incluzand si locatia propusa pentru vizionare, printre altele.

Pe langa aceasta aplicatie, Visual Fan a anuntat si lansarea applicatiei de push-mail Mobiquus, care permite expedierea si primirea e-mailurilor, notificari la primirea unui mail nou si scrierea rapida a mailurilor cu ajutorul functiei "Autocomplete". In plus, softul suporta si copy/cut/paste si revenirea la pasul anterior, plus cautarea unui text.

Mobiquus permite vizualizarea atasamentelor in format Word, PDF, ZIP, RAR, Powerpoint, plus fisiere imagine si video, iar aplicatia suporta si trimiterea pozelor. Daca nu sunteti familiarizati cu magazinul de aplicatii Allview, aflati mai multe detalii din recenzia handsetului F1 X-Perience.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×