Qualcomm anunţă 3 procesoare Snapdragon midrange, cu suport pentru camere duale

761 ori
<b>Qualcomm anunţă 3 procesoare Snapdragon midrange, cu suport pentru camere duale</b>Producătorul american de chipset-uri Qualcomm anunță astăzi lansarea a 3 procesoare din gama Snapdragon ce fac parte din categoria mid-range și care vin cu suport pentru camere foto duale. Numele acestor noi procesoare sunt următoarele: Snapdragon

Dacă MediaTek a anunţat în ultimele zile un nou chipset Helio, atunci şi Qualcomm le dă replică, prin debutul a 3 noi chipseturi midrange. E vorba despre modelele Qualcomm Snapdragon 653, 626 și 427, toate cu suport pentru camere duale.

Qualcomm Snapdragon 427

Senior vice preşedintele pe secţiunea product management la Qualcomm, Alex Katouzian a declarat că întotdeauna strategia companiei producătoare de chipseturi a fost să anunţe modelele Snapdragon 800 premium şi apoi să porteze într-o măsură mai mică sau mare, funcţiile importante pe celelalte CPU-uri. Până acum suportul pentru camere duale era spre exemplu asociat cu procesoare high end.

Snapdragon 427 e cel mai modest dintre nou veniţi şi va ajunge pe handseturi începând cu prima parte a lui 2017. Faţă de modelul Snapdragon 425 aflat deja în uz, el aduce probabil doar mici imbunatatiri de performanţă, dar vine şi cu suport pentru tehnologia TruSignal, pentru un tuning de top al antenei şi semnal excelent. Primim şi suport pentru modem X9 LTE, cu LTE Categoria 7 suportat.

Snapdragon 653 şi 626 au la rândul lor aceleaşi capacităţi de conectivitate, iar primul aduce şi suport pentru până la 8 GB RAM. Ele vor sosi pe device-uri până la final de an, ca actualizări pentru Snapdragon 652 şi 625.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×