Qualcomm anunţă faptul că seriile de procesoare Snapdragon 820, S600 şi S800 vor aduce suport pentru Tango

1.369 ori
<b>Qualcomm anunţă faptul că seriile de procesoare Snapdragon 820, S600 şi S800 vor aduce suport pentru Tango</b>Până în acest moment avem doar un singur smartphone cu tehnologie Tango disponibil comercial, acela fiind nimeni altul decât Lenovo Phab 2 Plus. Acest handset dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 652, chip care a fost special pregătit de către

Google Project Tango progresează cu paşi mai rapizi decât Project Ara spre exemplu şi recent am văzut debutul sau pe Lenovo Phab2 Pro, cu Qualcomm ca partener. Tot Qualcomm a anunţat azi că viitoarele sale generaţii principale de procesoare vor oferi suport Tango.

La ora actuală procesorul Snapdragon 652 de exemplu oferă suport pentru această tehnologie, el fiind inclus pe Lenovo Phab2 Pro, primul telefon cu astfel de senzori şi camere la bord. Pe viitor Qualcomm a promis suport Tango pe toate chipseturile din seria S600 şi S800, dar şi modelele Snapdragon 820. Aceste serii împart o platformă de design similară şi se pot ocupa de procesarea datelor primite de la senzorii Tango în mod similar.

Sunt preluate informaţii de la giroscop, accelerometru şi 3 camere: una standard, una fisheye pentru detectarea de mişcare şi una pentru măsurarea adâncimii. Reţineţi că menţiunea lui Snapdragon 820 pe lista e făcută la nivel de viitoare release-uri, actuala generaţie neavând cum să primească funcţionalitatea ca un update.

Project Tango e vital pentru arhitectură, orientarea în muzee, funcţii de augmented reality şi cartografierea 3D, mai ales la interior. El reprezintă o alternativa perfectă la GPS acolo unde sateliţii nu "bat".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×