Qualcomm va oferi detalii complete despre noul procesor Snapdragon 835 în cadrul CES 2017

1.132 ori
<b>Qualcomm va oferi detalii complete despre noul procesor Snapdragon 835 în cadrul CES 2017</b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 835 a fost anunțat oficial cu ceva timp în urmă, dar cu toate acestea nu multe lucruri se știu despre acest nou chipset. Se pare că detaliile complete vor sosi la începutul lunii viitoare chiar în cadrul târgului CES 2017

Cu toate că cei de la Qualcomm au anunțat oficial procesorul Snapdragon 835 cu ceva timp în urmă, nu multe lucruri se știu despre acest nou chipset. Se pare totuși că detaliile complete vor sosi la târgul CES 2017 ce are loc la începutul lunii ianuarie și unde am putea vedea chiar primul smartphone ce adoptă această soluție de top.

După cum am aflat deja, numeroase smartphone-uri pregătite pentru debut în 2017 vor oferi un asemenea procesor la pachet, printre acestea numărându-se modele precum Samsung Galaxy S8, LG G6, HTC 11 și cel mai probabil și Xiaomi Mi 6. 

Ce știm despre noul chipset Qualcomm este că acesta este produs folosindu-se tehnologia FinFET de 10 nm de la Samsung și faptul că se oferă suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4.0 care aparent poate încărca bateria terminalelor cu până la 20% mai rapid decât Quick Charge 3.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×