Qualcomm pregătește două variante de procesor Snapdragon 865, ambele cu suport UFS 3.0 și LPDDR5X

1.608 ori
<b>Qualcomm pregătește două variante de procesor Snapdragon 865, ambele cu suport UFS 3.0 și LPDDR5X</b>Următorul procesor flagship pregătit de către americanii de la Qualcomm este Snapdragon 865, soluție care până acum nu a scăpat prea mult în online și care ar urma să sosească pe telefoane în primul trimestru din 2020

Următorul procesor flagship pregătit de către americanii de la Qualcomm este Snapdragon 865, soluție care până acum nu a scăpat prea mult în online și care ar urma să sosească pe telefoane în primul trimestru din 2020. Lucrurile se schimbă totuși astăzi, moment în care aflăm detalii noi chiar din partea lui Roland Quandt (winfuture.de).

Snapdragon 865

Pe seama surselor sale acesta a descoperit că cei de la Qualcomm au în dezvoltarea două versiuni ale acestui procesor SM8250, soluții cunoscute la nivel intern sub numele de cod Kona, respectiv Huracan. Ambele oferă suport pentru memorie RAM LPDDR5X, dar și pentru stocare UFS 3.0.

După cum probabil bănuiți, una dintre aceste 2 versiuni de procesor va sosi echipat cu modem 5G Snapdragon X55, în vreme ce modelul secundar se va limita la un modem 5G. Mai avem multe de aflat totuși despre Snapdragon 865, procesor ce se va afla pe terminale precum Galaxy S11, LG G9 și OnePlus 8. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×