Qualcomm anunță noul procesor Snapdragon 712 cu suport Quick Charge 4.0+ și GPU Adreno 616

1.660 ori
<b>Qualcomm anunță noul procesor Snapdragon 712 cu suport Quick Charge 4.0+ și GPU Adreno 616</b>Pe lângă numeroasele lansări de smartphone-uri de astăzi iată că avem parte și de lansări de componente, Qualcomm fiind compania ce anunță un nou procesor destinat segmentului mid-range și anume Snapdragon 712

Pe lângă numeroasele lansări de smartphone-uri de astăzi iată că avem parte și de lansări de componente, Qualcomm fiind compania ce anunță un nou procesor destinat segmentului mid-range și anume Snapdragon 712. Acesta este succesorul lui SD710 și vine cu o creștere de 10% în materie de performanță comparativ cu generația anterioară, asta grație nucleelor Kyro cu frecvențe mai mari.

Snapdragon 712

Aceste nuclee rulează acum la o frecvență de 2.3 GHz vs. cea de 2.2 GHz de pe cipset-ul Snapdragon 710. Deși creșterea nu este semnificativă, oficialii Qualcomm afirmă că performanța în materie de gaming ar primi un boost, fiind oferită aici și soluția GPU Adreno 616.

Noul procesor mai aduce și suport Quick Charge 4.0+, respectiv suport pentru camere duale de până la 20 megapixeli sau camere foto singulare de 32 mpx și un modem Snapdragon X15 la pachet. Îmbunătățiri se mai remarcă la capitolul redare audio via Bluetooth acolo unde întâlnim tehnologiile TrueWireless Stereo Plus și Broadcast Audio.

Primele smartphone-uri cu noul procesor Snapdragon 712 sunt așteptate să debuteze din a doua parte a anului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×