ZTE are în pregătire o ediție specială a lui Nubia Red Magic 3 ce vine cu procesor Snapdragon 855+

458 ori
<b>ZTE are în pregătire o ediție specială a lui Nubia Red Magic 3 ce vine cu procesor Snapdragon 855+</b>Zilele trecute pe neașteptate cei de la Qualcomm anunțau lansarea procesorului Snapdragon 855 Plus, o soluție upgrade a lui SD855 care potrivit detaliilor dezvăluite de către companie oferă o creștere a performanței CPU

Zilele trecute pe neașteptate cei de la Qualcomm anunțau lansarea procesorului Snapdragon 855 Plus, o soluție upgrade a lui SD855 care potrivit detaliilor dezvăluite de către companie oferă o creștere a performanței CPU de 4.2% și o creștere a performanței GPU cu 15% față de predecesor. Am aflat și că acest cipset va ajunge pe ASUS ROG Phone 2, iar acum descoperim că este așteptat și pe un telefon Nubia.

Nubia Red Magic 3

Aflăm astăzi faptul că Nubia tocmai ce a confirmat lansarea de telefoane cu acest procesor la bord, printre acestea numărându-se și o ediție specială a smartphone-ului de gaming ZTE Nubia Red Magic 3. Avem și un poster asociat, material pe care îl vedeți mai sus și care confirmă într-adevăr prezența procesorului SD855+ la pachet.

Din păcate nu primim alte detalii despre smartphone, dar ne așteptăm ca pe lângă upgrade-ul de procesor să vedem și un ecran actualizat cu rată de refresh de 120 Hz. Această variantă specială a lui Red Magic 3 ar putea sosi doar într-o singură configurație cu 12 GB RAM. 

Modelul actual cu SD855, 8 GB RAM + 128 GB stocare costă 479 euro pe cale oficială în Europa, iar configurația cu 12 GB RAM + 256 GB stocare se vinde pentru 599 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×