Qualcomm a început testarea lui Snapdragon 865 (SM8250), cipset ce va aduce suport pentru memorii LPDDR5

875 ori
<b>Qualcomm a început testarea lui Snapdragon 865 (SM8250), cipset ce va aduce suport pentru memorii LPDDR5</b>Din partea celor de la winfuture.de, publicație care de regulă ne aduce imagini în premieră cu terminale mobile încă nelansate, aflăm astăzi câteva detalii despre următorul procesor flagship de la Qualcomm și anume Snapdragon 865

Din partea celor de la winfuture.de, publicație care de regulă ne aduce imagini în premieră cu terminale mobile încă nelansate, aflăm astăzi câteva detalii despre următorul procesor flagship de la Qualcomm și anume Snapdragon 865. Descoperim că această soluție este cunoscută la nivel intern sub numele "SM8250" și că deja unități sample sunt testate de către companie în momentul de față.

Cel mai important detliu pe care îl aflăm este că viitorul cipset va aduce suport pentru memorii LPDDR5. De asemenea, descoperim că cei de la Qualcomm lucrează și la un modem numit SDM55 și destinat utilizării pe smartphone-uri, soluție ce ar putea sosi atât într-o versiune cu suport 4G, cât și într-o variantă cu suport 5G. 

Potrivit sursei din spatele acestor informații, caracteristicile prezentate astăzi sunt așteptate să fie regăsite pe varianta finală Snapdragon 865, procesor care ar putea debuta oficial pe finalul acestui an. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×