Qualcomm și Facebook au lucrat intens pentru implementarea Home

Autor:  | Publicat în:  Facebook 666 ori
<b>Qualcomm și Facebook au lucrat intens pentru implementarea Home</b>A fost prezentat Home pentru Android și din 12 aprilie va și debuta pe HTC First, dar și pe câteva telefoane: Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, HTC One, HTC One X+. &nbsp; Trei dintre ele sunt cu hardware Qualcomm: S4 cu...

A fost prezentat Home pentru Android și din 12 aprilie va și debuta pe HTC First, dar și pe câteva telefoane: Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, HTC One, HTC One X+.

Trei dintre ele sunt cu hardware Qualcomm: S4 cu Snapdragon 600, Galaxy S III din SUA este cu CPU Qualcomm dual-core Snapdragon S4, HTC First cu Qualcomm Snapdragon 400. HTC One și One X+ mizează pe Tegra 3 quad-core la 1.5 și 1.7 GHz, Note II merge pe mâna unui CPU Exynos quad-core la 1.6 GHz.

Qualcomm a declarat că a lucrat îndeaproape cu echipa Facebook spre a oferi o experiență de top privind Home pe telefoanele sale, mă refer la cele cu CPU + GPU de la Qualcomm. S-a mizat pe un consum cât mai redus de energie, eficiență în ce privește consumul de date via 3G / 4G, performanțe grafice cât mai bune.

Asta mă face curios să testez HTC First cât și Home pentru Android. Mă gândesc că nu sunt doar declarații de presă ci se transpun în ceva real.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×