Qualcomm Snapdragon 675 este un nou cipset mid-range ce pune focusul pe gaming; Are și suport pentru ecrane 120Hz

1.386 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 675 este un nou cipset mid-range ce pune focusul pe gaming; Are și suport pentru ecrane 120Hz</b>Din partea celor de la Qualcomm vine astăzi lansarea unui nou procesor din zona mid-range și anume Snapdragon 675 - cipset care potrivit producătorului va oferi o performanță superioară în materie de gaming. Avem parte i de aplicații

Cu toate că așteptam mai degrabă ca următorul eveniment Qualcomm să ne aducă detalii despre viitorul procesor flagship mobil, iată că în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. În cadrul unei conferințe recente, producătorul american a dezvăluit noul cipset Snapdragon 675 - soluție ce pune focusul pe gaming și care vine la doar câteva luni distanță de la debutul lui Snapdragon 670 din august.

Noul procesor este optimizat special pentru gaming și vine echipat cu 2 nuclee Kryo de 2 GHz pentru performanță și 6 nuclee de 1.7 GHz pentru eficiență energetică. Potrivit producătorului această nouă soluție promite că jocurile se vor deschide cu 30% mai rapid decât în cazul lui SD670. Avem totodată parte și de grafică Adreno 612.

Qualcomm Snapdragon 675

De asemenea, un element deosebit adus de către acest cipset este acela că SOC-ul poate livra un frame-rate mai ridicat - fapt ce contează serios în materie de gaming. Se oferă suport pentru ecrane 120Hz, cu toate că șansele de a vedea un asemenea panou în zona mid-range sunt foarte mici.

Mai aflăm că noul cipset folosește un ISP (Image Signal Processor) Spectra 200 ce aduce suport pentru camere triple și funcții precum zoom optic 5x, bokeh în timp real, captură super wide și 3D face unlock. Avem și suport Quick Charge 4+, dar și modem X12 cu viteze de până la 600 Mbps.

Primele telefoane cu acest procesor sunt așteptate în primul trimestru din 2019. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×