Primele huse pentru telefoanele pliabile vin de la OtterBox; Iată ce ştim despre format

1.116 ori
<b>Primele huse pentru telefoanele pliabile vin de la OtterBox; Iată ce ştim despre format</b>Pe neașteptate vedem astăzi brevete din partea Otterbox asociate primelor terminale pliabile de pe piață, în cazul de față fiind prezentat un soi de terminal Samsung. Cum funcționează aceste accesorii veți descoperi din rândurile de mai jos

Întotdeauna au existat producători de huse care sunt rapizi când vine vorba de a realiza accesorii pentru terminale nelansate încă. Pe listă se află mai nou şi OtterBox, o companie respectată printre acei producători de huse, iar firma a început deja să breveteze huse pentru telefoane pliabile.

Brevet husa telefon pliabil

Chiar dacă nu se menţionează vreun brand aici e destul de clar că vorbim despre Samsung, judecând fie şi numai după designul zonei camerei. Bizar ca apare și un buton Home totusi. OtterBox este o companie americană şi unul dintre liderii de piaţă în zona huselor de smartphone.

Brevet husa telefon pliabil

În general compania se ocupă cu huse robuste şi rezistente la apă. Au produs accesorii pentru telefoane Apple, BlackBerry, Google, HTC, LG, Motorola, Nokia şi Samsung. Brevetele pe care le vedeţi prezentate aici datează din luna iunie a acestui an, când OtterBox înregistra la USPTO şi WIPO o "husă protectoare pentru un terminal electronic". Totul devenea public pe 11 octombrie 2018 şi vedeam o porţiune pliabilă la mijlocul accesoriului.

Brevet husa telefon pliabil

Acesta rezistă la apă fără probleme. Unele ilustraţii prezintă un smartphone pliabil cu format clamshell, unul cu o cameră şi un ecran secundar în faţă. Alte secţiuni ale documentelor prezintă un soi de tabletă care se strânge. Nu avem nici dimensiuni şi nici detalii despre materialele folosite.

Brevet husa telefon pliabil

Husele sunt destul de flexibile, iar unele au şi un soi "balama mediană", care le ajută să se închidă complet, ca un portofel. Sunt şi câte două mecanisme glisante, care trag în jos sau sus secţiunile husei. Văd că sunt şi variante cu kickstand şi porţiuni care glisează. OtterBox e gata pentru viitor asta e clar. Dar oare cum au pus mâna pe formatul acesta?

Brevet husa telefon pliabil

E clar că ne putem aştepta la telefoane de genul în 2019, iar un prim handset Samsung de gen e aşteptat la început de noiembrie la o conferinţă a companiei coreene, ca prototip. Acesta e doar începutul şi sunt sigur că vor mai scăpa huse. Huawei, Oppo, Samsung, Microsoft, Lenovo și alte companii mari lucrează la telefoane pliabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×