Qualcomm Snapdragon Wear 3100 este un nou procesor pentru ceasuri inteligente flagship; Ar putea debuta luna viitoare

1.089 ori
<b>Qualcomm Snapdragon Wear 3100 este un nou procesor pentru ceasuri inteligente flagship; Ar putea debuta luna viitoare</b>Luna septembrie ne-ar putea aduce și lansarea procesorului Snapdragon Wear 3100, o nouă soluție dezvoltată de către Qualcomm pentru ceasurile inteligente flagship. Totodată am putea vedea în septembrie și primele ceasuri care

Qualcomm lucrează la un nou procesor flagship pentru ceasurile inteligente high end. După ce a prezentat un CPU Snapdragon 2500 pentru ceasurile celor mici, acum revine cu un Snapdragon Wear 3100 pentru modelele Wear OS clasice și mari.

Snapdragon Wear 3100

Snapdragon Wear 3100 a fost promovat cu un teaser de tip "Save the Date", iar Qualcomm îl va prezenta oficial pe 10 septembrie. Acest CPU vine în continuarea lui Snapdragon Wear 2100 de acum 2 ani, dar şi a lui Snapdragon Wear 1100, care era pentru ceasurile mai de nişă. Există şi o teorie care afirmă chiar că Qualcomm ar putea pregăti propriul ceas pentru debut pe 10 septembrie, deşi pare improbabil.

Qualcomm nu ar risca să alieneze zeci de parteneri prin transformarea brusc în OEM pentru device-uri. Scriam la un moment dat ca Android Wear e pe ducă şi e vina celor de la Qualcomm, pentru că deja trecuseră 2 ani de când a debutat Snapdragon Wear 2100 şi nu se mişca deloc segmentul. Practic toţi producătorii de ceasuri cu Wear OS stăteau după Qualcomm, chiar şi Samsung, care a început să adopte OS-ul Google în loc de Tizen OS.

Snapdragon Wear 3100 ar urma să fie similar cu Wear 2500, având acelaşi proces de producţie de 28 nm şi 4 core-uri Cortex A7. Va fi totuşi mai mic, pentru a ocupa mai puţin spaţiu pe ceasuri. Ar trebui să aducă şi suport 4G LTE şi o administrare mai bună a consumului de energie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×