Qualcomm va primi grosul comenzilor de chipseturi pentru telefoanele Android high end din 2016

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 590 ori
<b>Qualcomm va primi grosul comenzilor de chipseturi pentru telefoanele Android high end din 2016</b>Qualcomm şi-ar fi asigurat un număr impresionant de comenzi pentru procesorul Snapdragon 820, c&acirc;nd vine vorba de telefoane Android high end ale anului viitor. Aflam cu ceva vreme &icirc;n urmă că 70 de terminale sunt &icirc;n plan cu acest...

Qualcomm şi-ar fi asigurat un număr impresionant de comenzi pentru procesorul Snapdragon 820, când vine vorba de telefoane Android high end ale anului viitor. Aflam cu ceva vreme în urmă că 70 de terminale sunt în plan cu acest chipset, iar acum avem detalii în plus.

Printre partenerii de vază Qualcomm care îi vor folosi produsul la anul se număra HTC, Sony, LG, Samsung şi Xiaomi. După problemele lui Snapdragon 810, care au ştirbit imaginea şi valoarea acţiunilor producătorului de procesoare, s-au luat multiple precauţii la noua generaţie. Inclusiv parteneriatul cu Samsung şi folosirea tehnologiilor sale au fost măsuri de siguranţă pentru a asigura succesul acestui produs si evitarea supraincalzirii.

Aşteptaţi-vă la flagshipuri de la LG şi Samsung, dar şi HTC şi Sony care să aibă la interior un S820. Teoretic Xiaomi ar fi trebuit să deschidă balul, dar ne-a pus pe gânduri vestea că Samsung ar avea exclusivitatea pentru acest chip până în aprilie. Vă reamintim că Snapdragon 820 este un CPU quad core construit pe baza procesului de 14 nm FinFET LPP al celor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×