QuickMobile ne-a pregătit reduceri de top pentru acest weekend; LG G Flex 2 costă doar 1.299 lei

2.670 ori
<b>QuickMobile ne-a pregătit reduceri de top pentru acest weekend; LG G Flex 2 costă doar 1.299 lei</b>Cum astăzi este vineri, era de așteptat ca cei de la QuickMobile să &icirc;și prezinte oferta de produse pentru weekendul ce urmează, promoție cunoscută sub denumirea QuickEnd. De această dată, reducerile din oferta de astăzi sunt incredibil de...

Cum astăzi este vineri, era de așteptat ca cei de la QuickMobile să își prezinte oferta de produse pentru weekendul ce urmează, promoție cunoscută sub denumirea QuickEnd. De această dată, reducerile din oferta de astăzi sunt incredibil de bune, valori pe care le veți afla în rândurile de mai jos.

Un astfel de terminal ce are un preț inedit, este și LG G Flex 2, smartphone-ul cu display curbat de 5.5 inch și procesor Qualcomm Snapdragon 810 la bord. Telefonul de față mai sosește cu display 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și cameră foto de 13 megapixeli cu laser autofocus.

LG G Flex 2 primește o reducere de 19%, iar prețul său este acum de doar 1.299 lei. În cazul în care vă întrebați, prețul acestui device era de aproximativ 2400 lei în momentul în care sosea pe piața locală (martie 2015).

HTC One M9

De asemenea, și HTC One M9 are parte de o reducere la fel de importantă. Și acest device cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 beneficiază de un discount consistent ce îl aduce la un preț de 2.299 lei, poate una dintre cele mai rapide scăderi de preț pe care am văzut-o până acum la un smartphone HTC.

iHealth

Nu în ultimul rând, în oferta QuickMobile remarcăm și ceasul iHealth, un device purtabil ce măsoară și înregistrează numărul de pași efectuați, distanțele parcuse zilnic, dar și caloriile arse, respectiv calitatea somnului. Avem parte și de o funcție prin care se pot seta diferite obiective zilnice ce ulterior pot fi stocate pe smartphone. iHealth costă acum doar 139 lei și poate fi cumpărat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×