LG Nexus 5 (2015) va fi anunțat oficial pe 29 septembrie, zi în care va debuta și programul de vânzări (Zvon)

1.859 ori
<b>LG Nexus 5 (2015) va fi anunțat oficial pe 29 septembrie, zi în care va debuta și programul de vânzări (Zvon)</b>Septembrie ne bate la ușă deja, luna &icirc;n care vom avea parte de cele mai importante lansări din industria mobile. Această perioadă va fi reprezentată &icirc;n primul r&acirc;nd de t&acirc;rgul IFA 2015, dar și de lansarea noii generații...

Septembrie ne bate la ușă deja, luna în care vom avea parte de cele mai importante lansări din industria mobile. Această perioadă va fi reprezentată în primul rând de târgul IFA 2015, dar și de lansarea noii generații iPhone, respectiv a unor noi produse din gama Nexus pregătite de către Google.

Știm deja că printre aceste device-uri se numără LG Google Nexus 5 (2015), și Huawei Nexus, acesta din urmă fiind un succesor al modelului Nexus 6. Potrivit unui raport proaspăt sosit din presa sud-coreeană, se pare că noul Nexus 5 va fi anunțat pe 29 septembrie, zi în care se va da startul și programului de vânzări.

Pentru început, telefonul va fi vândut prin intermediul platformei Google Store, urmând ca mai apoi acesta să fie regăsit și în oferta retailerilor. Odată cu această știre venită din Coreea de Sud, ni se prezintă din nou și specificațiile terminalului.

Aparent, vom avea parte de un smartphone cu display QHD LCD de 5.2 inch (2560 x 1440 pixeli), procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 (MSM8992) pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și scanner de amprente. Cum este de așteptat, Nexus 5 (2015) va rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

La ora actuală, nu se știe cu siguranță dacă și Huawei Nexus va fi lansat în aceeași zi de 29 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×