O variantă roz pentru iPhone 6s și 6s Plus ar putea deveni realitate până la urmă

1.366 ori
<b>O variantă roz pentru iPhone 6s și 6s Plus ar putea deveni realitate până la urmă</b>Timp de c&acirc;teva luni bune, zvonurile despre posibila lansare a unui iPhone de culoare roz ne duc dintr-o extremă &icirc;n alta. Dacă anterior aflam prin intermediul unui așa-zis oficial China Mobile, faptul că Apple nu plănuiește să introducă...

Timp de câteva luni bune, zvonurile despre posibila lansare a unui iPhone de culoare roz ne duc dintr-o extremă în alta. Dacă anterior aflam prin intermediul unui așa-zis oficial China Mobile, faptul că Apple nu plănuiește să introducă o astfel de variantă pe piață, iată că acum, acest subiect revine în prim-plan.

Ca o mică dovadă a existenței acestui model, sosește și o randare a celor 4 variante de culoare pentru iPhone 6s, și anume: auriu, alb, gri, respectiv roz. Aparent, sursele celor de la 9to5mac.com ce confirmă lansarea acestei variante, susțin faptul că nuanța de față va fi numită rose gold, la fel ca și cea de pe Apple Watch.

Câteva dintre specificațiile pe care le cunoaștem deja, includ și prezența unei camere foto principale de 12 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K, a unui senzor frontal actualizat însoțit de bliț LED și noul procesor Apple A9. Vom primi de asemenea, și tehnologia Force Touch la pachet.

Deși unii dintre noi speră la o eventuală ieftinire pentru iPhone 6, acest lucru pare a fi greu de crezut, mai ales ținând cont de faptul că la ora actuală până și iPhone 5s se vinde la un preț de 2.500 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×