Fostul CEO Nokia, Stephen Elop va fi șeful secțiunii Devices la Microsoft

588 ori
<b>Fostul CEO Nokia, Stephen Elop va fi șeful secțiunii Devices la Microsoft</b>Stephen Elop, fost CEO Nokia va fi numit șef al secțiunii Devices în cadrul Microsoft, pe măsură ce contopirea Nokia cu MS continuă. Vânzarea Nokia către firmă americană trebuia încheiată luna trecută, dar a fost amânată din cauza...

Stephen Elop, fost CEO Nokia va fi numit șef al secțiunii Devices în cadrul Microsoft, pe măsură ce contopirea Nokia cu MS continuă. Vânzarea Nokia către firmă americană trebuia încheiată luna trecută, dar a fost amânată din cauza autorităților de reglementare din câteva tari.

Era destul de clar că Stephen Elop va primi o poziție înaltă drept răsplată că a reușit să aducă Nokia în ogradă Microsoft și unii îl vedeau chiar CEO al companiei. Această funcție i-a revenit până la urma lui Satya Nadella, iar acum Elop va avea totuși un rol destul de important, conducând departamentul Devices, care include și Nokia.

Titlul oficial al jobului sau va fi Vicepreședinte executiv, segmentul Microsoft Devices. El se va afla direct sub comanda lui Nadella și trebuie menționat că Devices include și Xbox și proiectul Surface, ambele având nevoie de inspirație în acest moment. Xbox One se vinde mai slab decât PS4, iar Surface nu a reușit să aibă impactul dorit de MS pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×