Ramos Mos1, primul smartphone al companiei chineze, este real și ni se dezvăluie în fotografii

Autor:  | Publicat în:  Ramos 953 ori
<b>Ramos Mos1, primul smartphone al companiei chineze, este real și ni se dezvăluie în fotografii</b>La &icirc;nceputul lunii trecute vă prezentam c&acirc;teva randări ale primului smartphone din portofoliul Ramos, companie cunoscută &icirc;n special pentru tabletele aduse pe piață. Deși nu se aseamănă prea mult cu design-ul din randări, iată...

La începutul lunii trecute vă prezentam câteva randări ale primului smartphone din portofoliul Ramos, companie cunoscută în special pentru tabletele aduse pe piață. Deși nu se aseamănă prea mult cu design-ul din randări, iată că telefonul Ramos Mos1 este real și se afișează în fotografii chiar astăzi.

Cum și anterior ni se dezvăluia, acest smartphone va adopta o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă, dar și un panou frontal peste care va fi aplicat un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini.

Ramos Mos1, primul smartphone al companiei chineze, este real și ni se dezvăluie în fogografii

În lipsa unor specificații tehnice oficiale, putem spune doar că primul telefon al celor de la Ramos nu arată deloc rău, iar dacă prețurile avute în acest moment pentru tablete, se vor aplica și acestui device, atunci ne-am putea uita la un rival destul de important pentru constructorii chinezi de terminale mobile.

Ramos Mos1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×