Tableta Nexus 9 are un preț excelent pe Amazon; costă 1.417 lei cu livrare în România

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.592 ori
<b>Tableta Nexus 9 are un preț excelent pe Amazon; costă 1.417 lei cu livrare în România</b>Deși Google nu dezvăluie acest lucru, tableta Nexus 9 nu a devenit at&acirc;t de populară pe c&acirc;t se aștepta inițial. Tocmai de aceea, nu mulți au optat pentru achiziția acestei tablete, care totuși aduce la pachet specificații de top....

Deși Google nu dezvăluie acest lucru, tableta Nexus 9 nu a devenit atât de populară pe cât se aștepta inițial. Tocmai de aceea, nu mulți au optat pentru achiziția acestei tablete, care totuși aduce la pachet specificații de top. Pentru a face loc unui eventual succesor, iată că astăzi Amazon UK oferă o reducere importantă pentru tableta Nexus 9.

Reducerea nu este una de lăsat deoparte, ci una foarte mare, de 120 lire mai exact. Astfel, ne putem achiziționa device-ul Nexus 9 pentru suma de 1.417 lei cu livrare în România. Prețul său este iată cu până la 350 - 400 lei mai mic față de cel practicat pe plan local de către retaileri.

Tableta Nexus 9 are un preț excelent pe Amazon; costă 1.290 lei cu livrare în România

Aflați că modelul comercializat la acest preț, este cel cu 16 GB spațiu intern de stocare și doar conectivitate WiFi. Alte dotări ale sale sunt reprezentate de către un display IPS de 8.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 2 GB memorie RAM, un procesor Nvidia Tegra K1 și de bateria de 6.700 mAh.

De asemenea, și modelul cu 32 GB memorie internă are parte de o reducere de 99 lire. Produsul poate fi comandat de aici în limita stocului disponibil.

Multumim lui Hadarean Petru Florin pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×