Oppo R7S Plus primeşte certificarea TENAA, vine cu 4 GB RAM şi scanner de amprente

585 ori
<b>Oppo R7S Plus primeşte certificarea TENAA, vine cu 4 GB RAM şi scanner de amprente</b>Oppo R7S era lansat &icirc;n octombrie şi tot atunci auzeam şi că va exista o variantă a sa upgradata, cu diagonală mai mare. Acel model e cunoscut că Oppo R7S Plus şi azi aflăm că el a primit recent certificarea TENAA, ocazie cu care &icirc;i...

Oppo R7S era lansat în octombrie şi tot atunci auzeam şi că va exista o variantă a sa upgradata, cu diagonală mai mare. Acel model e cunoscut că Oppo R7S Plus şi azi aflăm că el a primit recent certificareaTENAA, ocazie cu care îi descoperim şi specificaţiile.

Avem de-a face aici cu un phablet de 6 inch, cu rezoluţie Full HD şi sticlă 2.5D în zona frontală. La bord se afla 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, iar procesorul ar fi acelaşi ca pe R7S: un Snapdragon 615. Totuşi există zvonuri care afirmă că de fapt vom vedea un MediaTek Helio X10 la interior. Designul aduce cu cel al lui Oppo R7S, iar acum desocperim sub camera din spate un scanner de amprente pătrat.

Acest model are o cameră principală de 13 MP, una frontală de 8 MP, iar la interior se afla o baterie de 4100 mAh cu încărcare rapidă VOOC. Se pare că modelul cu 4 GB RAM ar urma să coste în jur de 517 dolari., deci cam scump. Handsetul pare să aibă şi un mecanism de focalizare laser lângă camera, dacă ne uităm cu atenţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×