Ramura ASUS producătoare de telefoane a început să genereze profit în luna mai

1.075 ori
<b>Ramura ASUS producătoare de telefoane a început să genereze profit în luna mai</b>Asustek Computer a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă ca a livrat peste 1.5 milioane de smartphone-uri &icirc;n luna mai, iar ramura sa care produce handseturi a &icirc;nceput să genereze profit. &nbsp; Compania a menţionat şi că se...

Asustek Computer a anunţat în această săptămână ca a livrat peste 1.5 milioane de smartphone-uri în luna mai, iar ramura sa care produce handseturi a început să genereze profit.

Compania a menţionat şi că se aşteaptă ca livrările sale de smartphone-uri să ajungă la 2 milioane de unităţi în iunie. Vânzările modelului proaspăt lansat la Computex, ZenFone Selfie vor începe să se facă simţite în iulie, conform aceloraşi surse oficiale. ZenFone Selfie are dotări identice cu ZenFone 2, în afara camerei frontale de 13 megapixeli cu blitz dual tone, a telemetriei laser din spate şi a faptului că vine şi într-o variantă cu CPU Snapdragon 615.

ASUS are şi o nouă serie de tablete, ZenPad anunţată la Computex 2015 şi care nu a fost detaliată în totalitate. Produsele din această gamă vor sosi tot în iulie, ducând livrările de tablete ASUS pe anul 2015 undeva la 8 sau 10 milioane de unităţi. În luna aprilie compania asiatică estimă că va livra 30 de milioane de unităţi smartphone în acest an, lucru perfect realizabil având în vedere performanţele actuale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×