Randări ale lui Huawei Nexus 2015 apar pe web: difuzoare frontale, scanner de amprente, un spate prea familiar... (Video)

2.467 ori
<b>Randări ale lui Huawei Nexus 2015 apar pe web: difuzoare frontale, scanner de amprente, un spate prea familiar... (Video)</b>După ce am văzut randari excelent realizate pentru LG Nexus 2015, aceeaşi sursă, adică uSwitch şi @OnLeaks publică şi c&acirc;teva randari ale celuilalt model Nexus din anul 2015. E vorba despre Huawei Nexus 2015, pe care &icirc;l puteţi admira...

După ce am văzut randari excelent realizate pentru LG Nexus 2015, aceeaşi sursă, adică uSwitch şi @OnLeaks publică şi câteva randari ale celuilalt model Nexus din anul 2015. E vorba despre Huawei Nexus 2015, pe care îl puteţi admira mai jos.

Aparent el va sosi în această toamnă, cel mai probabil în luna octombrie, cu o diagonală de 5.7 inch, faţă de cei 5.2 inch al lui LG Nexus 2015. Randarile şi clipul de mai jos sunt bazate pe scheme ale handsetului primite de către producătorii de accesorii, care au avut acces la dimensiunile telefonului mai devreme. Acest model Nexus nou ar măsura între 6.6 şi 8.5 mm, de la cel mai subţire la cel mai gros punct şi se pare că Huawei şi Google nu s-au hotărât încă total cu privire la diagonală.

Huawei Nexus 2015

Cele două companii testează atât un model de 5.7 inch, cât şi unul de 5.5 inch, ambele cu rezoluţie Quad HD. Remarcăm aici şi prezentare de difuzoare frontale duale, port USB Type C şi o cameră mult mai discretă decât cea de pe LG Nexus 2015 în spate. Sub ea se afla scannerul de amprente, iar întreaga porţiune din spate aminteşte de un iPhone sau de un model Huawei din ultimul an.

Huawei Nexus 2015

Voi pe care design îl preferaţi? Cel LG sau cel Huawei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×