iPhone 6s și 6s Plus vor fi anunțate oficial pe 9 septembrie, urmând ca pre-comenzile să înceapă 2 zile mai târziu

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.674 ori
<b>iPhone 6s și 6s Plus vor fi anunțate oficial pe 9 septembrie, urmând ca pre-comenzile să înceapă 2 zile mai târziu</b>Ne mai despart doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni de unul dintre cele mai importante evenimente Apple din decursul unui an, și anume prezentarea noilor iPhone-uri. &Icirc;n 2015 vom avea parte de iPhone 6s și de iPhone 6s Plus, terminale ce vor sosi...

Ne mai despart doar câteva săptămâni de unul dintre cele mai importante evenimente Apple din decursul unui an, și anume prezentarea noilor iPhone-uri. În 2015 vom avea parte de iPhone 6s și de iPhone 6s Plus, terminale ce vor sosi din fabrică cu iOS 9 ca sistem de operare.

Prin intermediul presei chineze ni se dezvăluie astăzi faptul că noile telefoane vor fi anunțate oficial pe data de 9 septembrie, urmând ca două zile mai târziu să debuteze și programul de pre-comenzi. Ulterior, mai precis din 18 septembrie, telefoanele vor poposi și în magazinele Apple.

Din câte am aflat pe parcursul ultimelor luni, atât iPhone 6s, cât și iPhone 6s Plus vor beneficia de carcase ceva mai rezistente, lucru ce se datorează unui nou aliaj metalic ce reduce aproape complet riscul de îndoire. Ne așteptăm și la camere foto principale de 12 megapixeli și la un senzor selfie actualizat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×