Razer Phone 2 ar urma să vină la IFA 2018 împreună cu varianta finală de laptop Project Linda

772 ori
<b>Razer Phone 2 ar urma să vină la IFA 2018 împreună cu varianta finală de laptop Project Linda</b>Cu toate că privirile ne sunt îndreptate către noutățile pe care producătorii din lumea tech le vor aduce la MWC 2018, iată că aflăm și detalii despre dispozitivele pregătite pentru în toamnă atunci când va avea loc târgul IFA 2018

Razer Phone a fost unul dintre telefoanele apreciate pe finalul lui 2017, găsindu-şi loc în topul 10 al colegului Alex, dar şi în alte topuri de final de an. Deja se vorbeşte despre Razer Phone 2 acum şi asta în context cu Project Linda, laptop-ul dock prezentat la CES 2018. Sursele vorbesc despre o lansare la IFA 2018.

Reţineţi că Project Linda nu e chiar un concept nou, pentru că de-a lungul ultimului deceniu Motorola şi ASUS au încercat să integreze telefoane în laptop-uri şi tablete în moduri similare. O sursă apropiată de proiect afirmă că Razer Phone 2 este deja în lucru şi că ar urma să debuteze în septembrie, chiar la IFA 2018. Tot atunci ar veni şi varianta finală de Project Linda, care probabil va avea alt nume.

Cele două ar putea constitui un bundle pentru gamerii care preferă să se joace din mers, pe mobil sau acest laptop dock. Probabil ştiţi deja că Project Linda este un laptop barebones, care are nevoie de procesorul, RAM-ul şi difuzoarele lui Razer Phone pentru a funcţiona. Laptop-ul contribuie cu ecranul cel mare, o versiune full screen de Android şi tastatură iluminată şi adaptată la gaming. Adaugă și stocare de 200 GB, webcam și câteva porturi.

În plus poate şi încărca bateria telefonului full de câteva ori. Legat de noua versiune, confirmarea sa a venit de la CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, care i-a oferit pe Twitter un răspuns lui Marques Brownlee. Sursele mai afirmă că oficialii companiei încă se gândesc dacă să realizeze acest proiect sau nu, deci totul e în standby. Decizia va fi luată zilele viitoare.

Mă aştept ca Razer Phone 2 să vină cu procesor Snapdragon 845, poate să sară de pragul de 8 GB RAM pe mobile, 256 GB stocare, difuzoare high end, ecran la 120 Hz sau mai mult şi o baterie generoasă, de 4000 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×