Android 9.0 are nume de cod; Deocamdată doar sub formă de preferință a membrilor grupului Mobilissimo de pe Facebook

1.106 ori
<b>Android 9.0 are nume de cod; Deocamdată doar sub formă de preferință a membrilor grupului Mobilissimo de pe Facebook</b>Pentru că se vorbește foarte mult pe tema numelui de cod pe care Android 9.0 îl va purta ne-am decis să deschidem un poll pe grupul nostru de Facebook, acolo unde v-am invitat să votați numele vostru preferat. Cel mai ales nume a fost

Pentru că tot au început să apară scăpări legate de Android 9.0 şi diferite propuneri de nume de cod, am decis să supunem la vot şi sondaj aceste denumiri pe grupul oficial Mobilissimo.ro de pe Facebook. Nu au lipsit propunerile amuzante, dar o denumire s-a detaşat mai mult decât restul. Aflaţi despre ce e vorba mai jos.

Android 9

Cu sau fără nume de cod inedit, un lucru e sigur: Android 9.0 ar trebui să sosească mai rapid şi să fie mai răspândit decât orice altă versiune decât până acum. De ce? Datorită lui Project Treble şi a modularităţii care va face actualizările mai uşor de creat şi oferit pentru producătorii de telefoane şi operatori. Revenind la topul nostru de pe grup, 85 de persoane au votat pentru denumirea "Peppermint", de altfel cea mai plauzibilă, asta dacă nu e vreo prăjitură pe bază de Peppermint, ca Pocky.

Apoi "Pineapple" e pe locul 2, deşi Google preferă în mod special deserturile, prăjiturile nu doar fructele. Pe locul 3 pur şi simplu plăcinta clasică, "Pie", iar pe 4 "Praline". Alte propuneri includ "Pumpkin Pie", "Popsicle", dar avem şi glume trăznite ca "Pufuleţi" sau "Pen-Pineapple-Apple-Pen", “Pizza” sau “Pudding”. Personal mi se pare că "Pecan Pie" merită ceva mai multe voturi, pentru că americanii sunt înnebuniţi după desertul ăsta. Nucile pecan nu prea sunt atat de populare la noi, desi Starbucks are o băutură cu această aromă.

Şi să fim serioşi, când aţi mâncat ultima oară o prăjitură cu Peppermint (mentă)?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×