Project Linda este un concept inedit prin care Razer Phone se transformă în notebook

907 ori
<b>Project Linda este un concept inedit prin care Razer Phone se transformă în notebook</b>Din partea companiei de gaming Razver vedem în acest an adus la CES și conceptul Razer Project Linda. Acesta este un soi de evoluție a lui ASUS PadFone, de această dată dock-ul fiind un notebook în toată regula în care se va integra

Anul acesta la CES 2018,  băieții de la Razer au venit cu o idee nu neapărat inovatoare, dar foarte tare. Aceștia au prezentat un concept unde noul lor Razer Phone se transformă într-un laptop ce rulează Android. Hibridul a primit denumirea de Project Linda, la exterior fiind un laptop de 13 inch ce seamănă leit cu Razer Blade Stelth. Doar că în loc de trackpad în el se inserează Razer Phone-ul. El servește drept sursă de putere, ecranul său e pe post de trackpad, iar speakerele frontale ca sursă de sunet pentru întreg laptop-ul. 

Razer PROJECT Linda

Razer Phone a fost conceput ca un smartphone pentru gaming, respectiv are capacitatea de a rula cu ușurință aplicații Android în tablet mode. Laptopul-dock are o memorie adițională de 200GB, cameră frontală, un port USB A, propria baterie și un port USB C. Așa că atunci când Razer Phone-ul este conectat, el se încarcă în permanență. 

Razer PROJECT Linda

Dacă e să conctăm un mouse avem practic un laptop full size, toată suita de aplicații Google pe care o găsim în Android reprezintă un instrument perfect pentru lucru de office, iar având în vedere că RazerPhone e un smartphone de gaming, pe acest ecran 2K al laptop-ului pot rula ceva jocuri pe Android. Pe lângă asta laptop-ul are propriul spațiu de stocare și nici smartphone-ul nu se descarcă. Asta pare o soluție foarte bună pentru cei care au nevoie de un laptop pentru task-uri basic și nu vor să aibă prea multe device-uri. 

Din păcate, Razer sunt cunoscuți pentru faptul că prezintă o mulțime de concepte noi la conferințe care nu ajung să devină realitate din păcate. Este îmbucurător însă faptul că ideea stațiilor dock care transformă smartphone-ul într-un device desktop devine populară. Avem deja o soluție interesantă de la Samsung, care ne-a prezentat odată cu S8 dock-ul Samsung DeX și cine știe, poate împreună cu S9 vom avea o nouă generație.

Totuși, dacă e să vorbim de Project Linda, Razer nu sunt primii cu așa idee, încă în 2011, Motorola a venit cu proiectul Atrix care practic făcea același lucru, dar nu s-a bucurat de popularitate. Voi ce credeți, are dreptul la existență un astfel de device hibrid așa cum e Project Linda? 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×