LG V30 va sosi la MWC 2018 într-o versiune cu extra funcţii AI

887 ori
<b>LG V30 va sosi la MWC 2018 într-o versiune cu extra funcţii AI</b>Deși nu va lansa flagship-ul LG G7 în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, sud-coreenii de la LG Electronics au în plan să prezinte alte dispozitive și aparent și o variantă actualizată a phablet-ului LG V30

În această săptămână vă dădeam numai veşti proaste despre LG, precum faptul că LG V30 100% nu vine în România, iar LG G7 nu e gata pentru MWC 2018. Iată că azi am aflat unul dintre potenţialele motive pentru care V30 nu e gata de prime time la noi. O nouă versiune a sa cu extra AI ar urma să vină la MWC 2018.

Surse din Coreea de Sud propagă această informaţie şi afirmă că pe 26 februarie phablet-ul cu ecran de 6 inch va veni în Barcelona cu inteligenţă artificială. Practic acest debut va ţine loc de clasica lansare de flagship de la MWC. LG V30 debuta în septembrie anul trecut şi era foarte apreciat, mai ales pentru design şi camere. Noua versiune ar urma să fie numită LG V30+ Alpha, judecând după scăpări.

Chiar dacă atunci când am auzit de AI ne-am gândit imediat la vreun asistent virtual realizat de LG, se pare că nu e cazul de aşa ceva. În schimb Google Assistant va fi mai profund integrat în experienţa telefonului. Suntem precauţi cu privire la zvonuri, pentru că un reprezentant LG a afirmat că noi funcţii ale lui LG V30 vor fi prezentate la MWC, dar şi că produsul nu e 100% confirmat pentru debut.

LG are un atuu aici faţă de alte companii, lucrând îndeaproape cu Google la Pixel 2 XL. Ca atare poate oferi extra-uri pe bază de Google Assistant pe care rivalii nu le au. Posibil să vedem şi un chipset NPU nou la bord şi funcţii AI legate de cameră sau optimizarea funcţionarii terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×