RCS & RDS oferă 30 GB trafic lunar de internet 4G și un smartphone Allview E3 Living la contractarea pachetului Avantaj 5 în luna aprilie

1.387 ori
<b>RCS & RDS oferă 30 GB trafic lunar de internet 4G și un smartphone Allview E3 Living la contractarea pachetului Avantaj 5 în luna aprilie</b>Ne aflăm &icirc;n perioada &icirc;n care se dă startul și campaniilor promoționale de Paște, RCS & RDS fiind operatorul ce astăzi anunță o ofertă foarte atractivă pentru consumatori. Astfel, persoanele ce vor contracta pachetul Avantaj 5...

Ne aflăm în perioada în care se dă startul și campaniilor promoționale de Paște, RCS & RDS fiind operatorul ce astăzi anunță o ofertă foarte atractivă pentru consumatori. Astfel, persoanele ce vor contracta pachetul Avantaj 5 în perioada 1 - 30 aprilie 2016, primesc 30 GB trafic lunar de internet 4 GB până la sfârșitul anului și un smartphone Allview E3 Living gratuit.

Aflăm că oferta este destinată clienților companiei abonați la unul dintre serviciile fixe Digi Net sau Digi TV, dar și clienților noi ce optează luna aceasta pentru pachetul Avantaj 5. Clienții noi vor avea de plată suma de 220 lei pentru achiziționarea acestui echipament, în timp ce abonații la internet sau TV primesc pachetul gratuit.

În planul tarifar Avantaj 5 sunt incluse 500 minute naționale și internaționale, 100 SMS-uri în rețeaua Digi Mobil, 5 GB trafic de date în rețeaua 3G, și până la 30 GB trafic la viteză maximă în rețeaua 4G. Pachetul Avantaj 5 poate fi contractat pentru o taxă lunară de 5 euro, începând de mâine, 1 aprilie.

Telefonul oferit gratuit, și anume Allview E3 Living, sosește cu display IPS de 4.5 inch (854 x 480 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.0 GHz, 1 GB memorie RAM și cu 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Primim difuzoare stereo, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o baterie de 1.850 mAH.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×